[vc_row][vc_column][vc_column_text]

Blog

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row full_width=”stretch_row” css=”.vc_custom_1533643021219{background-color: #f7f7f7 !important;}”][vc_column][vc_column_text]

Keuzehulp wandelstok

Bent u op zoek naar een nieuwe wandelstok, maar weet u niet precies welke u moet kiezen? Deze keuzehulp kan hierbij wellicht handig zijn voor u.
Wandelstokexpert.nl biedt veel verschillende soorten wandelstokken aan. Het kan daardoor lastig zijn om een keuze te maken, vooral omdat u dit via een beeldscherm moet beoordelen. Allereerst is het van belang om te weten waarvoor u de wandelstok vooral wilt gebruiken.

Wilt u vooral een wandelstok die zijn werk doet en wellicht wat discreter is? Wij begrijpen dat sommige mensen een wandelstok willen die wat minder opvalt. Bij zowel de houten als aluminium wandelstokken kunt u kiezen voor bijvoorbeeld een stoere, zwarte wandelstok, een opvouwbare, elegante wandelstok of een wandelstok die tevens een paraplu is.

Wilt u juist een wandelstok die bij bepaalde outfits past? Bij de aluminium wandelstokken zijn er allerlei verschillende kleuren en patronen te vinden. Wilt u een bepaalde kleur of een bepaald patroon en kunt u dit nergens vinden? Neem dan gerust contact met ons op zodat wij met onze leverancier kunnen kijken naar de mogelijkheden.

Ook hebben wij wandelstokken met een orthopedisch handvat in ons assortiment. Deze wandelstokken zijn speciaal ontworpen voor mensen met handproblemen zoals artritis en reuma en zijn zo gevormd om de hand zo goed mogelijk te ondersteunen. Dit type stok wordt vaak aangeboden in ziekenhuizen. Meestal zijn ze gemaakt van roestvrij staal en voorzien van een grijze kunststof handgreep. Ze doen het werk, maar zijn zwaar en vaak niet mooi. Bij Wandelstokexpert.nl kunt u kiezen voor mooiere exemplaren, hiervoor kunt u kijken bij de categorie “Anatomische wandelstokken”.

Een paar wandelstokken zijn vooral bestemd voor de wat formelere gelegenheden of voor mensen die het uiterlijk van de wandelstok het belangrijkste vinden. Deze wandelstokken kunt u vinden bij de categorie “Exclusieve wandelstokken”. Deze wandelstokken zijn dus ook wat exclusiever en zult u niet vaak tegenkomen. Let wel op dat sommige wandelstokken uit deze categorie niet bedoeld zijn om veel steun te bieden, maar waarbij het vooral om het uiterlijk van de stok gaat.

Tevens bieden wij XL wandelstokken aan. Aangezien wij Nederlanders het langste volk ter wereld zijn, zullen sommige mensen ook een extra lange wandelstok nodig hebben. De langste wandelstok die wij aanbieden is verstelbaar tot 97,5 cm. Let bij het meten van de juiste lengte wel goed op dat u dit op de juiste manier doet. Kijk hiervoor op onze adviespagina “Hoogte wandelstok”. Een advies geven op basis van uw lengte kunnen wij helaas niet, omdat er meerdere factoren meespelen, zoals de lengte van uw armen.

Verder hebben we ook nog trekkingstokken en zitstokken in ons assortiment. Deze kunt u vinden bij de destbetreffende categorieën.
Voor de verschillende soorten handvatten verwijzen wij u door naar de pagina “Type handvat”.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]